Γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR ; Εικονική πραγματικότητα 2023

Γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR ; Εικονική πραγματικότητα

Γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR ; Εικονική πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το πρώτο ελληνικό Metaverse είναι εδώ !

Αντίθετα από τις 2D σελίδες μια σελίδα VR μπορεί να συνδυαστεί με πολλές πλατφόρμες και να γίνει εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Στo JahooVR η τεχνογνωσία είναι πολύ μεγάλη όσο αφορά την νέα τεχνολογία για VR Worlds και η σελίδα σας θα είναι μοναδική, σίγουρα το μέλλον είναι αυτό αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να δείξετε στους πελάτες σας ότι είστε στο μέλλον, σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που θα σας βρίσκουν σαν καινοτόμο στις διάφορες μηχανές αναζήτησης.

Γιατί σε VR ;

12 εκατομμύρια συσκευές VR στις πωλήσεις του 2022-23 έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως, μια παγκόσμια αγορά που αυξάνεται συνεχώς, η εταιρίες Google, Sony, Meta, apple επενδύουν τεράστια ποσά για να φέρουν το VR στο κόσμο, σε μια παγκόσμια οικονομία πολύ άσχημη ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό από μια απλή σελίδα επιχείρησης και όχι μόνο. Με το VR “μπαίνεις” μέσα σε ένα κατάστημα δεν βλέπεις απλές 2D φωτογραφίες των προϊόντων.

Σκεφτείτε πως έχετε ένα μαγαζί που πουλάει παπούτσια και ο χρήστης το επεξεργάζεται ( το βλέπει ) πιάνοντας το ! Σκεφτείτε ότι θέλετε να διοργανώσετε ένα event και βλέπετε μαζί με άλλους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Video από το event ή live !

Broswer Μέσα στον εικονικό κόσμο !
Μπορείτε μέσα στον εικονικό κόσμο να δείτε για παράδειγμα ένα Video με κάποιον πελάτη σας και να του αναλύσετε κάποιο προιόν σε πραγματική ώρα ( Real Time Voice chat )

Σκεφτείτε ότι η υποστήριξή σας δεν είναι ένα ψυχρό email αλλά πραγματικός υπάλληλος ( avatar) που σας μιλά μέσα στο κόσμο και σας εξυπηρετεί με την φωνή του μέσα από το VR κόσμο σας. Εσείς μιλάτε Ελληνικά και μεταφράζεται αυτόματα σε text σε κάποιον πελάτη ”  ξένο ” όχι δεν είναι επιστημονική φαντασία, μπορούμε να το δημιουργήσουμε σήμερα !

Γιατί έχει μεγάλο κόστος το VR ;

Το κόστος μιας σελίδας VR είναι αυξημένο γιατί όλα είναι 3D από το Scan των προιόντων σας μέχρι ολόκληρο τον  VR κόσμο που θα κατασκευαστεί, δεν είναι απλά μια φωτογραφία που γίνεται η επεξεργασία αλλά ένα ολόκληρη κτήριο !

Άλλες τεχνολογίες μπαίνουν στην μέση όπως LIDAR scan που επιτρέπει το Scan του φυσικού σας χώρου, τον καθαρισμό, το optimize και τόσα άλλα που αυξάνουν την εμπειρία του χρήστη σαν να είναι μέσα στο φυσικό σας κατάστημα !

Υπολογίστε το ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ κόστος εδώ 

Σε ποια καταστήματα εφαρμόζεται το VR ;

Η εικονική πραγματικότητα μπορεί να εφαρμοστεί σε :

Επιχειρήσεις κατασκευής σπιτιών, real estate, μηχανολογικές εταιρίες, καταστήματα με συγκεκριμένα προϊόντα όχι πάνω από 30, events – σεμινάρια, ψυχοθεραπευτές – ψυχολόγους, ιατρικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, εκπαίδευση και ότι έχει σχέση με “χώρο” επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι πως μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες τις επιχείρησή σας.

VR Sites Greece

Αν κάποιος δεν έχει Μάσκα ( headset ) ;

Meta Quest Greece
πως βλέπει κάποιος μέσα από μια Μάσκα VR στο Meta Quest

Το metaverse είναι στο Web συνεπώς ακόμα και αν δεν έχετε μάσκα το VR Site σας θα μπορεί να είναι προσβάσιμο με laptop/PC και σε κινητά ! Η Συμβατότητα θα είναι 100% ( χάρη στην τεχνολογία WebXR )

Δείτε εδώ δείγμα από την εταιρία Falieros Moving  η κίνηση γίνεται ή με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο σας ή με τα πλήκτρα W X A D και με το Mouse δοκιμάστε το !

Είναι όπως ένα παιχνίδι !

 

keywords :

virtual reality greece meta quest εικονικοί κόσμοι εικονικός κόσμος ελλάδα γιατί να κατασκευάσω ένα site σε VR

Scroll to Top