Η κατασκευή εικονικών κόσμων είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες δραστηριότητες στον χώρο της τεχνολογίας . Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η δημιουργία εικονικών κόσμων έχει γίνει εφικτή και πιο προσιτή από ποτέ, ανοίγοντας νέες πόρτες για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στον ψηφιακό χώρο. To JahooVR από το 2017 έχει μεγάλη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με την πλατφόρμα FrameVR μπορεί να σας κατασκευάσει ένα 3D Realtime εικονικό κόσμο με αλληλοεπίδραση ( Να μιλάτε με τους πελάτες σας με AVATAR!)

Ο Εικονικός κόσμος  πρέπει να έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη δημιουργία του . Η πρώτη φάση του σχεδιασμού είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και λειτουργικής σχεδίασης του κόσμου. Αυτή η φάση περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της γεωμετρίας, της φυσικής του κόσμου και των διαδρομών των παικτών στον κόσμο. Η δημιουργία ενός κόσμου είναι ένας συνδυασμός καλλιτεχνικής φαντασίας και τεχνολογίας και πρέπει να δημιουργηθεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το e-commerceVR είναι ένας συνδυασμός της εικονικής πραγματικότητας (VR) και του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα σε εικονικά περιβάλλοντα, με τη χρήση ειδικών συσκευών VR όπως τα Oculus Quest , HTC Vive κλπ Επίσης μπορείτε να δείτε αυτούς τους κόσμους από τον Chrome σας στο PC ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κατασκευή εικονικών κόσμων και e-commerceVR

Η εμπειρία αγορών των εικονικών κόσμων ( e-commerceVR ) είναι μια εντελώς νέα και επαναστατική εμπειρία αγορών. Αντί να πλοηγηθούν σε μια σελίδα e-commerce, οι καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν σε εικονικά καταστήματα και να δουν πραγματικά μεγέθη και διαστάσεις των προϊόντων που επιθυμούν να αγοράσουν.

Το e-commerce VR επιτρέπει επίσης στους καταναλωτές να δοκιμάσουν τα προϊόντα πριν τα αγοράσουν. Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να δοκιμάσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, να τα δει στον εαυτό του και να επιλέξει το σωστό μέγεθος και στυλ.

Επιπλέον, η τεχνολογία του e-commerce VR μπορεί να επιτρέψει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με άλλους καταναλωτές στον ίδιο εικονικό χώρο ή με τον υπεύθυνο πωλήσεων σε πραγματική ώρα (Realtime Voice Chat )

Η κατασκευή ιστοσελίδων σε Virtual Reality (VR) είναι μια νέα τάση που αναπτύσσεται στον χώρο του web design. Με τη χρήση τεχνολογιών VR, μπορούν να δημιουργηθούν περιβάλλοντα 3D και αληθοφανής εικονικές εμπειρίες για τους χρήστες. Αυτό το νέο είδος ιστοσελίδων δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία για τους επισκέπτες, καθιστώντας την αληθοφανή και εντυπωσιακή.

Metaverse Greece

Η δυνατότητα του Web3.0 σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες σε VR μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από τις παραδοσιακές ιστοσελίδες στο Web2.0. Με το Web3.0, οι ιστοσελίδες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες των ιστοσελίδων σε VR μπορούν να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.

Οι δυνατότητες του Web3.0 δεν περιορίζονται μόνο στις αλληλεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο.

Για εσάς που θέλετε να πάτε ένα βήμα μπροστά την επιχείρησή σας κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε την φόρμα μας ! 

Δείτε δείγμα εδώ

Σε ένα VR περιβάλλον, ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Οι εφαρμογές και ιστοσελίδες σε VR προσφέρουν μια αληθοφανή εμπειρία που επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κινηθούν σε έναν εικονικό χώρο, να αλληλεπιδρούν με αντικείμενα και να επικοινωνούν με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.

Κατασκευή εικονικών κόσμων και e-commerceVR

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν περιηγήσεις σε εικονικά περιβάλλοντα, όπως σε πόλεις, παραλίες, φυσικά τοπία και πολλά άλλα. Μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν με αντικείμενα στο περιβάλλον, να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες, να δημιουργήσουν και να προβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο και να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν συσκευές ελέγχου, όπως τα χειριστήρια κίνησης ή οι αισθητήρες κίνησης μέσω Headset!

 

 


keywords

κατασκευής εικονικών κόσμων και εφαρμογές Αρχιτεκτονικών Κατασκευών για Εικονικούς Κόσμους Σχεδίαση Αρχιτεκτονικών Κατασκευών για Εικονικούς Τριδιάστατη Σχεδίαση Αρχιτεκτονικών Κατασκευών για Τεχνολογίες κατασκευής εικονικών κόσμων και Ανάπτυξη Εικονικών Κόσμων για Τουριστική Προβολή μουσείαVR  είναι το metaverse ή μετασύμπαν πότε θα είναι έτοιμο το metaverse

Scroll to Top