Oculus Quest – Έλα μέσα κυριολεκτικά

Tι Ζούμε !

Όλο αυτό το καιρό έχω ζήσει και συνεχίζω να ζω μεγάλες στιγμές, από που να αρχίσω ? Tο YoutubeVR με 360/180 VR 3D αμέτρητο υλικό ? Από το ιδρώτα που έχω ρίξει εγώ και η γυναίκα μου στο Beat Saber και στο BoxVR (Γυμναστήριο κανονικό) από το BigScreen που βλέπω ταινίες με …”ξένους” ?


(Video: Κανονικό γυμναστήριο) BoxVR

Το JahooVR Γεννήθηκε

Στο JahooVR έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό ολόκληρους κόσμους … σύντομα θα υπάρξει VR180 3D  Υλικό από την Padova Ιταλίας καθώς εγκαινιάζουμε νέες υπηρεσίες για το τώρα και όχι για το μέλλον όπως πολλοί λένε ότι είναι το VR γενικότερα. Κάνει τα βήματα του πλέον σταθερά και σύντομα η TV σας θα είναι ότι λυχνία του 1980.

Η Ελλάδα

Δυστηχώς στην Ελλάδα με την μιζέρια (το θέτω χαλαρά) δεν έχει την εγκεφαλική και ψυχική ικανότητα να δει μπροστά, λυπάμαι ειλικρινά τους έλληνες πλέον που έχουν χάσει την έξαψη της δημιουργίας και μένουν στο παρελθόν. Ίδιες ιδέες, ίδια προβλήματα χωρίς λύση μιζεριάζουν και τους νέους αλλά και τους …”γέρους” (όπως η γενιά μου) ευτυχώς προσωπικά λόγω τεχνολογικής γνώσης ξεπέρασα το χάσμα επιστημονικών γενεών και είμαι σίγουρος 100% πως ιστορικά πλέον ο κόσμος έχει προχωρήσει πολύ μπροστά και τον ακολουθώ σωστά.

Από την στιγμή που φοράς την “μάσκα” μπαίνεις (δώστε έμφαση σε αυτό) κυριολεκτικά σε όποιον κόσμο γουστάρεις. Είναι “σαν” να είσαι εκεί. ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ. Σκεφτείτε ότι είστε σε ένα γήπεδο και κάθεστε σε μια καρέκλα. Το Field of view σας είναι 180 μοίρες , το θάυμα όμως είναι αλλού … σκέψου ότι μπορείς να ανέβεις στην μπασκέτα … ή να είσαι στο πάγκο μιας ομάδας ή τέλος πάντων όπου γουστάρεις μέσα στο γήπεδο( ανάλογα πόσες κάμερες 3D VR έχει η παραγωγή. Θα πείτε ” ε στο μέλλον θα τα δούμε αυτά ” NOT ! Εγώ τα ζω από την κρεβατάρα  μου, σήμερα , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ. Δεν ειναι ούτε πολύπλοκο ούτε κοστοβόρο. Απλά δεν έχετε ασχοληθεί να το βρείτε. Γι’ αυτό και το γράφω.

” Κανένα Video καμία περιγραφή δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την εμπειρία όταν θα φορέσετε πρώτη φορά την μάσκα “

Πολύ περίεργο που Έλληνες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Πάρα πολύ περίεργο ακόμα και από άλλα τεχνολογικά/ επιστημονικά Site δεν αναφέρεται γενικά αυτή η μαγική συσκευή (Oculus Quest) Οι επεκτάσεις που έχει το VR είναι ατέλειωτες. Θέλεις στην εκπαίδευση ? Θέλεις στην ψυχαγωγία ? Θέλεις στην επικοινωνία ? Θέλεις στο ..Gaming , στον τουρισμό ? στην επιχείρηση σου? ( φαντάσου ένα site / κόσμο ) WebVR … μπορώ να γράφω μέχρι να σπάσει το keyboard.


(Video: Γιατί πρέπει να το έχεις )

Βγες από την πραγματικότητα

Σας νοιάζει να μάθετε τι καιρό θα κάνει και πότε επιτέλους θα τελειώσει το καλοκαίρι και αν ο Κούλης θα αυξήση τον ΕΝΦΙΑ ή όχι αν κάποιος κακοποίησε ένα σκυλί στην κρήτη και ο δολοφόνος με το σκερπάνι τεμάχισε την γκόμενα του ! Ε-ΛΕ-Ο-Σ  — πάντα γίνονταν αυτά απλά με τα Social τα θέλετε όλα τώρα σε Realtime γιατί ψοφάτε για αίμα ! Μια καταστροφή σας εξιτάρει όσο τίποτα άλλο ( Δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου ! )

Έτσι δεν είναι ?

Το Jahoo ετοιμάζεται με πολύ γρήγορα βήματα για την επόμενη γενιά 3D/VR, την γενιά που θα σας κάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ γιατί θα το γουστάρετε πολύ…θα ιδρώσετε με το beat saber θα δείτε ολυμπιακό και θα είστε στο γήπεδο του σπιτιού σας. Θα γουστάρετε πολύ trust me.

Έρχονται πολλά προς στιγμή δείτε ένα Video σε VR / 3D Αν έχετε Μάσκα VR ή δείτε το από το κινητό σας σε 2D

Ελάτε στο επίσημο Group στο Facebook για το Oculus Quest εκεί θα βρείτε όλα τα τελευταια νέα κλικ εδώ !